2009. november 30., hétfő

Zöld medál

Mostanában nagyon-nagyon kevés időm volt gyöngyözni, sajnos. :-(((( Azért egy ilyen egyszerűbb medált összedobtam. Szeretnék hozzá egy hasonló karkötőt is, de az még várat magára.

2009. november 20., péntek

Piroska


Továbbra sem szeretem a pirosat, de amikor megláttam a boltban ezt a csiszolt gyöngyöt megvettem. Kerestem hozzáillő kását, a fehérrel tomptottam az intenzitását. El lett belőle.

se

2009. november 17., kedd

Narancsos-teklás szett





Ez nagyon narancsosra sikerült. Teklával jó dolgozni, mert nagy és írtó gyorsan kész lesz az ékszer. Shy smile mintája kicsit másképp. Ezt nem lehet megunni... :-)

2009. november 16., hétfő

Zöld-fekete szett


Ez a minta már a "kisujjamban" van. :-) Imádom készíteni. Ez is az általam készített ékszerek közül a "jobban sikerült kategóriába" tartozik. Megérdemelne egy fantázianevet, de ebben nem vagyok jó. Ha valakinek lenne ötlete, szívesen venném. Előre is köszi.

Pink nyaklánc

Készítettem egy a "Lila szett"-hez hasonló nyakláncot teljes pinkben, az egyszerűség kedvéért.

2009. november 14., szombat

Lila szett



Erre azért vagyok büszke (mégha nem is egy műremek), mert minta nélkül. Saját ötletből készült. Ilyen lett. :-)

2009. november 10., kedd

Virágos

2009. november 6., péntek

Madamme


Ez a befoglalás kicsit barokkra sikerült, ezért nevezem Madamme-nak. A vélemények megoszlanak róla, soknak egyáltalán nem tetszik. Akinek viszont igen az nagyon szépnek mondja. Nekem az utóbbi a véleményem róla. Magamnak készítettem. Imádom, úgy hogy a pirosas színeket egyáltalán nem szeretem.:-)))))

A második


Ez életem második gyöngyből készült gyűrűje. Sajna, akinek készült lemaradt róla, mert kicsi lett (elfelejtettem ráhagyni a gyöngy vastagságát) :-(

2009. november 4., szerda

Sweety Donut és a karkötője

Ez a donut minta óriási. Ha rákap az ember, nem bírja abbahagyni, és nagyon szép medálok készülnek. Ezt ekrü és fehér teklából készítettem.Több medál is van, amelyek sokkal színesebbek, de egyenlőre csak ezt tudtam lefényképezni. :-) Köszi a mintáért Krisztának (manógyöngy).Imádom.